Gratis verzending vanaf 75.-* Vóór 22:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden! Scherp geprijsd!

Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@peezap.nl of via onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaarden

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:
  • Kleding mag worden gepast
  • Kleding mag niet gedragen zijn
  • De verzegeling is niet verbroken
  • Het artikel en de verpakking zijn in oorspronkelijke staat
  • Het artikel en de verpakking zijn onbeschadigd
  • Het artikel dient ongebruikt te zijn

Uitzonderingen

De volgende producten kun je om hygiënische redenen alleen retourneren wanneer de verpakking ongeopend, gesealed of verzegeld is:
  • Sextoys (dildo's, vibrators, buttplugs, tepelklemmen, penispompen, etc.)
  • Drogisterij artikelen (glijmiddel, sprays, massageolie, condooms, etc)

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden worden wanneer deze defect blijken te zijn.

LET OP: Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan nemen wij contact met u op. Wij kunnen in overleg het artikel vernietigen of terugsturen naar uw adres. De kosten á €6,95 voor deze retourzending zijn te allen tijde voor uw rekening.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@peezap.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor retourzending van het product.